Hyvä suunterveys alkaa hampaiden väleistä

Soita meille +46 8 611 30 00

Tietosuojaseloste

1. Tietosuojakäytäntömme ja evästeet

Plackers suojelee yksityisyyttäsi EU:n General Data Protection Regulation -tietosuoja-asetusta noudattaen. Tietosuojakäytäntömme koskevat kaikkia kotisivuumme Plackers.fi liitettyjä verkkosivuja ja lomakkeita. Plackers Scandinavia AB on vastuussa verkkosivulla yhtiölle luovutettujen henkilötietojen turvallisesta käsittelystä ja taltioimisesta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla www.plackers.fi, jos sinulla tulee kysyttävää tietosuojakäyttännöstämme.

1.1 Käsittelemämme henkilötiedot

Esimerkkejä keräämistämme tiedoista:
•Yrityksen nimi
•Tilauksen kontaktihenkilön nimi
•Yrityksen osoite/laskutusosoite
•Tilaajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
•Evästeitä verkkosivun käytöstä, kuten esimerkiksi mitä hakusanoja tai alaotsikoita käytät, hakukoneen asetuksia sekä käyttämäsi IP-osoite.
Plackers ei kerää henkilötietoja, kuten henkilötunnusta, maksutapatietoja tai tietoja maksuvälineestä.

1.2 Miten keräämme tietoa?

Plackers kerää tietoja verkkosivuihin upotettujen toiminnallisten lomakkeiden avulla. Yhteystietojen luovuttaminen on vapaaehtoista. Jos valintasi on olla antamatta yhteystietojasi, voimme olla estyneitä lähettämään teille tiettyjä tuotteitamme tai tarjoamaan kaikkia palveluitamme. Esimerkkejä lomakkeista:
•Yhteystietolomake
•Näytteiden tai tuotteiden tilauslomake
•Sähköisen uutiskirjeen tilauslomake

1.3 1.3 Tiedon keräämisen päämäärät:

•Tiedot mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden tarkastelemisen ja tilaamisen verkossa.
•Voimme lähettää päivitettyjä tietoja tuotteistamme.
•Voimme jakaa sähköistä uutiskirjettämme ja tietoa uusista tuotteistamme, kampanjoista sekä tarjouksista
•Voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä teihin vastataksemme kysymyksiinne ja/tai tarjota Plackersin tuotteita ja palveluita.
Plackers Scandinavia AB ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle eikä vastaanota tietoja kolmannelta osapuolelta.

1.4 Oikeudellinen perusta henkilötietojen keräämiselle

•Tietoja luovuttaneen henkilön suostumus.
•Sopimukset ja yhteiset edut.
•Intressivertailu.

1.5 Miten tietoja säilytetään?

Verkkosivun lomakkeiden avulla kerättyjä tietoja säilytetään verkkopalvelimella yhdessä tilaustenkäsittelyjärjestelmän kanssa.

1.6 Miten poistan tietoni järjestelmästä?

Henkilötiedot saa poistettua järjestelmästämme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

1.7 Luovutetaanko tietojani kolmannelle osapuolelle?

Plackers Scandinavia AB ei luovuta henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, mutta Plackers voi käyttää alihankkijoiden palveluita verkkosivujen päivittämiseen, korjaamiseen ja tehtävienhallintaan. Alihankkijat ovat tietosuojavaltuutettuja asiantuntijoita ja he voivat käsitellä henkilötietoja Plackersin pyynnöstä.

1.8 Käyttäjäoikeudet

Plackers Scandinavia AB verkkosivun, Plackers.fi käyttäjänä sinulla on oikeus vaatia selvitystä henkilötietojen käsittelystä. Käyttäjänä sinulla on myös oikeus vaatia tietojen oikaisua, rajausta tai poistamista henkilötietolakien mukaisesti. Tapauksissa joissa henkilötietojen käsittely perustuu yhteiseen sopimukseen, voit milloin tahansa vaatia sopimuksen purkamista. Jos koet, että Plackers ei noudata käyttäjäoikeuksia tai henkilötietolakeja, on sinulla oikeus ilmoittaa siitä valvontaviranomaiselle. Yhteystiedot ilmoitusta varten löytyvät osoitteesta: www.datainspektionen.se.

Kontakt

Puhelinnumero +358 8 611 30 00
info@plackers.se
Plackers Scandinavia AB, Stockholmsvägen 70, 181 42 Stockholm

2.0 Evästeet

Evästeiden käyttö Plackers.fi verkkosivulla
Evästeitä käytetään verkkosivulla useampaan tarkoitukseen käyttökokemuksen edistämiseksi. Evästeet antavat meille tilastoja verkkosivun käyttöasteesta. Lue aiheesta lisää osoitteessa http://www.pts.se/cookies.

2.1 Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni kirjaimista ja numeroista koostuva tekstitiedosto, joka latautuu tietokoneelle kun vierailet verkkosivulla. Evästeitä käytetään useampaan tarkoitukseen parantamaan ja personoimaan verkkosivua käyttäjille. Evästeet antavat meille myös tilastoja ja palautetta verkkosivun käytöstä. Emme kerää käyttäjään liittyvää henkilökohtaista tietoa evästeiden avulla.

2.2 Käytössä olevat evästeet

Käytämme Plackers.fi sivustolla kahta erilaista evästettä.

Ensimmäinen eväste (Pysyvä eväste)

On käytössä, jotta kotisivumme voi tunnistaa käyttäjän ja aikaisemmalla käynnillä tehdyt valinnat sivustolla. Evästeet mahdollistavat paremman suorituskyvyn siten, että ainoastaan viimeisimmät päivitykset täytyy hakea. Nämä evästeet säilyvät tietokoneella, kunnes käyttäjä poistaa ne tai ne vanhenevat.

Toinen eväste (Istuntokohtainen eväste)

Istuntokohtaiset evästeet tallentuvat väliaikaisesti tietokoneelle, ja niiden avulla seurataan selaimen käytön aikana muutettuja asetuksia. Istuntokohtaiset evästeet poistuvat kun suljet verkkoselaimen.

2.3 Hyväksy tai estä evästeet

Verkkoselaimesi antaa sinulle usein mahdollisuuden muuttaa evästeiden käyttöön liittyviä asetuksia. Mene verkkoselaimen asetuksiin katsomaan, kuinka voit säätää evästeiden asetuksia. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä halutut evästeet tai poistaa kaikki evästeet kun suljet verkkoselaimen. Huomioithan, että monet Plackers.fi sivulla tarjolla olevat palvelut eivät mahdollisesti toimi, jos estät tai poistat evästeet.

2.4 Kaikkien evästeiden estäminen

Useammat verkkoselaimet antavat mahdollisuuden kaikkien evästeiden estämiseen. Lisää tietoa siitä, kuinka muutat verkkoselaimen estämisasetuksia löytyy verkkoselaimen Ohje-valikosta.

Täältä voit ostaa Plackersia

Plackers hammaslankaimia on tarjolla kaikissa hyvin varustelluissa kaupoissa ja kaikissa valtion valtuuttamissa apteekeissa.

Lue Lisää