Hyvä suunterveys alkaa hampaiden väleistä

Soita meille +46 8 611 30 00

Plackers Gentle Picks

Plackers Gentle Picks

Pehmeä kolmionmuotoinen silikonikärki (TPE) on suunniteltu sopimaan täydellisesti hampaiden väliseen tilaan. Kärki liukuu vaivattomasti hammasväliin, puhdistaen harjasten ansiosta tehokkaammin kuin perinteinen hammastikku. Gentle Picks -tikuissa on kaareva käyttäjäystävällinen varsi, joka tekee kaikkien hammasvälien puhdistamisesta helpompaa. Parhaimman puhdistustuloksen saavuttamiseksi aseta tikun kärki hammasväliin ja puhdista väliä edestakaisella liikkeellä. Älä käytä voimaa.

  • Kolmionmuotoinen pää
  • Käyttäjäystävällinen jäykkä varsi
  • Kartiomainen pää mahdollistaa pienien sekä isojen välien puhdistamisen
  • Sisältää kätevän matkakotelon 12 tikulle
  • Uudelleenkäytettävä pakkaus

Ohjeet

Parhaimman puhdistustuloksen saavuttamiseksi aseta tikun
kärki hammasväliin ja puhdista väliä edestakaisella liikkeellä. Älä käytä voimaa.

Tuotetiedot

Sisältö 30 kpl - Bruttopaino 50 g
Leveys 114 mm - Syvyys 14 mm
Korkeus 152 mm - Tuotenro. 590493

Liittyvät tuotteet

Plackers Grip

Plackers Grip on suunniteltu erityisesti takahampaiden hammasvälien puhdistamiseen. Pitkän varren ansiosta lankain ylettyy kaikkialle suuhun. Poikittain asetettu lanka mahdollistaa optimaalisen ja helpon takahampaiden puhdistamisen. Leveästä varresta saa tukevan otteen ja sen avulla voi hallita painamiseen tarvittavaa voimaa niin, että lanka menee kontaktipisteen läpi. Grip on oikea valinta, jos koet että takahampaiden puhdistaminen on hankalaa perinteisellä lankaimella. Uudistetussa mallissa on vähemmän muovia ja käytetty muovi on kierrätettävää. Lankaimessa on sisäänrakennettu taivutettava hammastikku, jolla voit viimeistellä hammasvälit.

Plackers Original

Plackers Original - hammaslankaimella jokapäiväinen hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää. Ohut lanka liukuu helposti hampaiden kontaktipintojen välistä ja on niin vahvaa, että sitä voi käyttää koko suussa, useaan kertaan. Pujota lanka varovasti hampaiden välistä. Voit helpottaa pujottamista kevyellä sahaavalla liikkeellä. Original-lankaimella puhdistaminen tuntuu aina yhtä hyvältä kuin alkuperäisellä Plackersilla.

Plackers Orthopick

Orthopick -lankaimella voit puhdistaa hammasvälit niin että kiinteät oikomiskojeet eivät ole tiellä. Hammasvälien puhdistaminen on aina ollut hankalaa oikomiskojeiden kanssa, mutta Orthopick on ratkaisu siihen. Lankaa pitävän haarukan toinen osa on niin kapea, että se mahtuu kaarilangan ja hampaan väliin. Kumista valmistetulla hammastikulla voit yksinkertaisella liikkeellä puhdistaa välit, oikomiskojeen kiinnikkeet sekä langan. Oranssi kuminen tikku kestää metallisten oikomiskojeiden hankaamisen ja se taipuu kaikkiin väleihin. Hammaslankaimen päässä olevalla koukulla voi applikoida ja irrottaa oikomiskojeissa olevat kumilangat.

Plackers Sensitive

Plackers Sensitive -mallissa on ohuempi ja pehmeämpi lanka, mikä tekee käytöstä hellävaraisempaa. Plackers sensitive lankaimien muoto on suunniteltu mahdollisimman siroksi ja tyylikkään näköiseksi. Lankaimien väreinä ovat vaaleanpunainen ja valkoinen, ja niissä on integroitu taitettava hammastikku. Patentoitu Tuffloss-lanka on niin kestävää, että voit käyttää lankainta monta kertaa. Ohuempi lanka on suositeltavaa, jos sinulla on pienet hammasvälit tai hyvin tulehtuneet ja kipeät ikenet. Ohut lanka ärsyttää tulehtuneita ja turvonneita ikeniä vähemmän.