Hyvä suunterveys alkaa hampaiden väleistä

Soita meille +46 8 611 30 00

Plackers Interdental

Plackers Interdental

Hammasväliharjoja käytetään puhdistamaan hammasvälejä, joissa plakki ja ruoantähteet usein aiheuttavat useita tavallisimmista hammassairauksista. Ennen hammasväliharjojen ostamista on tärkeää, että hammaslääkäri kokeilee ja suosittelee oikeaa kokoa. Sama henkilö saattaa tarvita erikokoisia harjoja eri hampaille. Hammasväliharjamme on kehitetty optimaalista käyttäjäystävällisyyttä silmälläpitäen.
Ne eroavat muista
hammasväliharjoista erityisesti taivutettavuutensa ja hyvän pidon takaavan kumivartensa ansiosta.

  • Saatavina 0,40-1,10 mm:n kokoisina
  • Eri koot ovat värikoodattu kansainvälisten standardien mukaan
  • Laadukas kumivarsi takaa hyvän otteen ja pidon
  • Taivutettava harja takaa hyvän pääsyn vaikeisiin paikkoihin
  • Harja on muovipäällysteistä metallilankaa

Ohjeet

Puhdista painamalla lankaa toista hammasta vasten ja raaputtamalla plakki irti vaakasuuntaisella liikkeellä hampaan pintaa pitkin – ikenestä lähtien ja siitä ulospäin. Tee sama toiselle hampaalle ja toista kaikissa hammasväleissä.

Tuotetiedot

Sisältö 6 kpl - Leveys 70 mm
Syvyys 9 mm - Korkeus 120 mm

Liittyvät tuotteet

Plackers Grip

Plackers Grip on suunniteltu erityisesti takahampaiden hammasvälien puhdistamiseen. Pitkän varren ansiosta lankain ylettyy kaikkialle suuhun. Poikittain asetettu lanka mahdollistaa optimaalisen ja helpon takahampaiden puhdistamisen. Leveästä varresta saa tukevan otteen ja sen avulla voi hallita painamiseen tarvittavaa voimaa niin, että lanka menee kontaktipisteen läpi. Grip on oikea valinta, jos koet että takahampaiden puhdistaminen on hankalaa perinteisellä lankaimella. Uudistetussa mallissa on vähemmän muovia ja käytetty muovi on kierrätettävää. Lankaimessa on sisäänrakennettu taivutettava hammastikku, jolla voit viimeistellä hammasvälit.

Plackers Orthopick

Orthopick -lankaimella voit puhdistaa hammasvälit niin että kiinteät oikomiskojeet eivät ole tiellä. Hammasvälien puhdistaminen on aina ollut hankalaa oikomiskojeiden kanssa, mutta Orthopick on ratkaisu siihen. Lankaa pitävän haarukan toinen osa on niin kapea, että se mahtuu kaarilangan ja hampaan väliin. Kumista valmistetulla hammastikulla voit yksinkertaisella liikkeellä puhdistaa välit, oikomiskojeen kiinnikkeet sekä langan. Oranssi kuminen tikku kestää metallisten oikomiskojeiden hankaamisen ja se taipuu kaikkiin väleihin. Hammaslankaimen päässä olevalla koukulla voi applikoida ja irrottaa oikomiskojeissa olevat kumilangat.

Plackers Original

Plackers Original - hammaslankaimella jokapäiväinen hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää. Ohut lanka liukuu helposti hampaiden kontaktipintojen välistä ja on niin vahvaa, että sitä voi käyttää koko suussa, useaan kertaan. Pujota lanka varovasti hampaiden välistä. Voit helpottaa pujottamista kevyellä sahaavalla liikkeellä. Original-lankaimella puhdistaminen tuntuu aina yhtä hyvältä kuin alkuperäisellä Plackersilla.

Plackers Twin

Plackers Twin-hammaslankaimella hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää. Twin-mallissa on kaksi rispaantumatonta lankaa, jotka yhdessä irrottavat tehokkaasti plakin ja ruoantähteet hammasväleistä. Pujota langat varovasti hampaiden välistä. Voit helpottaa pujottamista kevyellä sahaavalla liikkeellä.

Plackers Sensitive

Plackers Sensitive -mallissa on ohuempi ja pehmeämpi lanka, mikä tekee käytöstä hellävaraisempaa. Plackers sensitive lankaimien muoto on suunniteltu mahdollisimman siroksi ja tyylikkään näköiseksi. Lankaimien väreinä ovat vaaleanpunainen ja valkoinen, ja niissä on integroitu taitettava hammastikku. Patentoitu Tuffloss-lanka on niin kestävää, että voit käyttää lankainta monta kertaa. Ohuempi lanka on suositeltavaa, jos sinulla on pienet hammasvälit tai hyvin tulehtuneet ja kipeät ikenet. Ohut lanka ärsyttää tulehtuneita ja turvonneita ikeniä vähemmän.

Plackers Kids

Plackers Kids -hammaslankaimien avulla 7–12 vuotiaiden lasten on mukava aloittaa hammaslangan käyttö. Lankaimien kahvassa on hauskoja hahmoja, ja jokaisessa pakkauksessa on neljä eri väriä. Plackers Kids on suunniteltu muodoltaan niin, että niitä on helppo käyttää myös aikuisen avustuksella. Langan kulma on tavallista pienempi, ja leveästä pidikkeestä on helppo pitää kiinni. Käytä aina varoen ja kysy hammaslääkäriltä lupaa aloittaa 6-7 vuotiaan lapsen hampaiden lankaaminen.