Hyvä suunterveys alkaa hampaiden väleistä

Soita meille +46 8 611 30 00

Plackers Tri-Line

Plackers Tri-Line

Plackers Tri-Linen avulla hammasvälien puhdistaminen on vaivatonta ja erittäin tehokasta. Kolme kulutusta kestävää lankaa mahdollistavat moninkertaisen puhdistustehon. Miksi valita Tri-Line? Hammasväleissä olevat ruokajäämät ja plakki jäävät lankojen väliin. Kokeile vaikka itse!

  • Kolme rispaantumatonta lankaa tehopuhdistukseen
  • Käyttäjäystävällinen jäykkä varsi
  • Taitettava hammastikku
  • Raikkaat mintunmakuiset langat
  • Voi käyttää useamman kerran

Ohjeet

Vie langat varovaisesti sahaavalla liikkeellä hammasväliin. Älä käytä liikaa voimaa; jos langat liukuvat suurella voimalla kontaktin läpi ikenet voivat haavautua. Ahtaissa hammasväleissä voit kevyesti purra vastakkaisen leuan hampaita hammaslankainta vasten.

Liikuta lankoja hammasvälissä hampaan pintaa vasten ikenestä ylöspäin. On suositeltavaa huuhdella lankain, kun siihen kertyy likaa. Varressa olevalla sisäänrakennetulla hammastikulla voit viimeistellä hammasvälit sekä puhdistaa purentapinnoilla olevat uurteet.

Muuntele otettasi hampaiston eri alueilla. Kun puhdistat takahampaita, siirrä otettasi varren päätä kohti. Hammaslankaimen edut hammaslankaan verrattuna ovat, että lankain on hygieenisempi käyttää ja puhdistaminen onnistuu helposti yhdellä kädellä.

Tuotetiedot

Sisältö 65 kpl - Bruttopaino 61 g
Leveys 125 mm - Syvyys 20 mm
Korkeus 185 mm - Tuotenro. 595513

Liittyvät tuotteet

Plackers Gentle Picks

Pehmeä kolmionmuotoinen silikonikärki (TPE) on suunniteltu sopimaan täydellisesti hampaiden väliseen tilaan. Kärki liukuu vaivattomasti hammasväliin, puhdistaen harjasten ansiosta tehokkaammin kuin perinteinen hammastikku. Gentle Picks -tikuissa on kaareva käyttäjäystävällinen varsi, joka tekee kaikkien hammasvälien puhdistamisesta helpompaa. Parhaimman puhdistustuloksen saavuttamiseksi aseta tikun kärki hammasväliin ja puhdista väliä edestakaisella liikkeellä. Älä käytä voimaa.

Plackers Original

Plackers Original - hammaslankaimella jokapäiväinen hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää. Ohut lanka liukuu helposti hampaiden kontaktipintojen välistä ja on niin vahvaa, että sitä voi käyttää koko suussa, useaan kertaan. Pujota lanka varovasti hampaiden välistä. Voit helpottaa pujottamista kevyellä sahaavalla liikkeellä. Original-lankaimella puhdistaminen tuntuu aina yhtä hyvältä kuin alkuperäisellä Plackersilla.

Plackers Grip

Plackers Grip on suunniteltu erityisesti takahampaiden hammasvälien puhdistamiseen. Pitkän varren ansiosta lankain ylettyy kaikkialle suuhun. Poikittain asetettu lanka mahdollistaa optimaalisen ja helpon takahampaiden puhdistamisen. Leveästä varresta saa tukevan otteen ja sen avulla voi hallita painamiseen tarvittavaa voimaa niin, että lanka menee kontaktipisteen läpi. Grip on oikea valinta, jos koet että takahampaiden puhdistaminen on hankalaa perinteisellä lankaimella. Uudistetussa mallissa on vähemmän muovia ja käytetty muovi on kierrätettävää. Lankaimessa on sisäänrakennettu taivutettava hammastikku, jolla voit viimeistellä hammasvälit.

Plackers Sensitive

Plackers Sensitive -mallissa on ohuempi ja pehmeämpi lanka, mikä tekee käytöstä hellävaraisempaa. Plackers sensitive lankaimien muoto on suunniteltu mahdollisimman siroksi ja tyylikkään näköiseksi. Lankaimien väreinä ovat vaaleanpunainen ja valkoinen, ja niissä on integroitu taitettava hammastikku. Patentoitu Tuffloss-lanka on niin kestävää, että voit käyttää lankainta monta kertaa. Ohuempi lanka on suositeltavaa, jos sinulla on pienet hammasvälit tai hyvin tulehtuneet ja kipeät ikenet. Ohut lanka ärsyttää tulehtuneita ja turvonneita ikeniä vähemmän.

Plackers Twin

Plackers Twin-hammaslankaimella hammasvälien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää. Twin-mallissa on kaksi rispaantumatonta lankaa, jotka yhdessä irrottavat tehokkaasti plakin ja ruoantähteet hammasväleistä. Pujota langat varovasti hampaiden välistä. Voit helpottaa pujottamista kevyellä sahaavalla liikkeellä.

Plackers Kids

Plackers Kids -hammaslankaimien avulla 7–12 vuotiaiden lasten on mukava aloittaa hammaslangan käyttö. Lankaimien kahvassa on hauskoja hahmoja, ja jokaisessa pakkauksessa on neljä eri väriä. Plackers Kids on suunniteltu muodoltaan niin, että niitä on helppo käyttää myös aikuisen avustuksella. Langan kulma on tavallista pienempi, ja leveästä pidikkeestä on helppo pitää kiinni. Käytä aina varoen ja kysy hammaslääkäriltä lupaa aloittaa 6-7 vuotiaan lapsen hampaiden lankaaminen.