Hyppää pääsisältöön
PRG_Plackers_Flosser_Sensitive_33_Hero_Pro_Cut
PLACKERS

PLACKERS SENSITIVE

Plackers-hammaslankainten avulla pidät hampaat helposti puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä. Plackers Sensitive -tuotteiden ohuemmat ja pehmeämmät langat ovat hellävaraisempia ikenille ja antavat raikkaamman olon koko päiväksi.

  • Pehmeämpi ja ohuempi TUFFLOSS®-lanka hammasvälien hellävaraisempaan puhdistukseen.
  • Varsi 100 % kierrätysmuovia.
  • Pidikkeet sekä vaaleanpunaisia että valkoisia.
  • Integroitu hammastikku ruoantähteiden helppoon poistamiseen.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Sensitive -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti.

SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Plackers Sensitive -tuotteiden ohut ja pehmeä TUFFLOSS®-lanka puhdistaa hammasvälit tehokkaasti ja on hellävarainen ikenille. Lanka liukuu helposti hammasväleissä ja takaa tehokkaan puhdistuksen.

Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan, niin saat raikkaamman tunteen koko päiväksi. Hammaslääkärit suosittelevat hammaslangan päivittäistä käyttöä.

Kuva
recycled-logo-green

Varsi 100 % kierrätysmuovia.

Kenelle Plackers Sensitive sopii?

Helppokäyttöiset Plackers Sensitive -tuotteet sopivat kaikille yli 6-vuotiaille, jotka haluavat puhdistaa hammasvälit tehokkaasti ja hellävaraisesti. Plackers Sensitive auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

banner-1-mobile

Miksi käyttää

Sensitive -tuotteita?

Plackers Sensitive auttaa puhdistamaan hampaat hellävaraisemmin, helpommin ja perusteellisemmin hampaita harjatessasi. Raikas olo koko päivän!

 

LUE LISÄÄ PLACKERSISTA TÄÄLTÄ

Couple smiling

Nopeaa ja helppoa: Näin käytät hammaslankaimiamme

Hammaslangan käyttö: Puhdista hammasvälit ja ienrajat varovasti ylhäältä alas. Lankaa voidaan käyttää useita kertoja. Huuhtele lanka tarvittaessa.

Integroitu hammastikku: Avaa hammastikku ja työnnä se varovasti hammasväleihin.

Käyttö: Ei sovellu alle 6-vuotiaille.

Yhdistä

hammasväliharjavalikoimaan