Hyppää pääsisältöön

Plackers

Kuva
why_plackers
whyplackers-prod

TEHOKAS HAMMASVÄLIEN PUHDISTUS - RAIKAS OLO

Plackers pitää hampaasi helposti puhtaina ja raikkaina myös sieltä, minne hammasharja ei yllä. Tehokas hammasvälien puhdistus - raikas olo. 

Plackersin avulla voit nauraa ja hymyillä koko päivän. 

Tietoa Plackersista

Plackers on tehnyt hammaslangan käytöstä helppoa, mukavaa ja sujuvaa. Laajassa hammaslankainvalikoimassamme käytetään erittäin kestävää SUPER TUFFLOSS® -lankaa, joka ei rispaannu tai rikkoudu käytössä. 

Tutkimus- ja tuotekehitystiimimme työskentelee jatkuvasti tarjotakseen sinulle parhaita suunhoitotuotteita laadusta tinkimättä.

Group of happy friends hang out together@2x

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, kuten kattavan valikoiman hammaslankaimia, hammasväliharjoja, hammastikkuja ja sähköhammasharjan harjaspäitä.

Teemme hampaiden puhtaana ja terveenä pitämisen sinulle helpoksi, jotta saat raikkaamman olon koko päiväksi.

Plackers 

puhtaat ja raikkaat hampaat

Plackers tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, jonka avulla saat raikkaamman olon koko päiväksi.

Tuotteemme on suunniteltu osaksi päivittäistä hampaanhoitorutiiniasi ja ne poistavat tehokkaasti plakin ja ruoantähteet.

irl smiling with coffee@2x
Flosser 2024

Hammaslankaimet

Plackers on Ruotsin suosituin hammaslankain, jolla hammasvälit puhdistuvat helposti ja kätevästi. Valitse alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva hammaslankainmalli.

Hammaslankaintemme SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Lanka liukuu helposti hammasväleissä, takaa tehokkaan puhdistuksen ja antaa raikkaamman tunteen koko päiväksi.

Dental Brush -hammasväliharjat

Plackers Dental Brush -tuotteet puhdistavat tehokkaasti hammasvälit ja muovipäällysteinen lanka tekee puhdistuksesta hellävaraisempaa. Näin saat raikkaamman olon koko päiväksi.

Hammasväliharjan valinnassa on tärkeää huomioida oikea koko. Pyydä neuvoa koon valintaan hammaslääkäriltä tai suuhygienistiltä.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Dental Brush -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti.

Tutustu Dental Brush tuotteisiin -täältä

DB 2024

Sähköhammasharjan päät

Plackers-harjaspäät sopivat useimmille Oral-B-sähköhammasharjoille* ja niistä on saatavilla 2 mallia. Löydä uusi suosikkisi alta!

*Sopii yhteen useimpien Oral-B-sähköhammasharjojen kanssa, pois lukien mallit Oral-B Vitality Sonic®, CrossAction Power®, Oral-B Sonic Complete®, Oral-B Complete®, 3D White® ja Pulsonic®.

Tutustu sähköhammasharjan päihin täältä

Heads 2024