Hyppää pääsisältöön
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS GRIP

Plackers-hammaslankainten avulla pidät hampaat helposti puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä. Mintunmakuiset Plackers Grip -hammaslankaimet puhdistavat tehokkaasti, helpottavat ulottumista takahampaisiin saakka ja antavat raikkaamman olon koko päiväksi.

  • Erittäin kestävä SUPER TUFFLOSS® -hammaslanka.
  • Raikas mintun maku.
  • Varsi 100 % kierrätysmuovia.
  • Parempi ulottuvuus – pitkä varsi helpottaa vaikeasti saavutettavien hammasvälien puhdistusta.
  • Integroitu hammastikku ruoantähteiden helppoon poistamiseen.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Grip -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti etu- ja takahampaiden väleistä. Raikas mintun maku, erittäin puhdas ja raikas olo.

SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Lanka liukuu helposti hammasväleissä ja takaa tehokkaan puhdistuksen.

Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan, niin saat raikkaamman tunteen koko päiväksi. Hammaslääkärit suosittelevat hammaslangan päivittäistä käyttöä.

Kuva
recycled-logo-green

Varsi 100 % kierrätysmuovia.

Kenelle Plackers Grip sopii?

Helppokäyttöiset Plackers Grip -tuotteet sopivat kaikille yli 6-vuotiaille, jotka haluavat puhdistaa hammasvälit tehokkaasti myös suun takaosasta. Plackers Grip auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

irl smiling with coffee@2x

Miksi käyttää

Plackers hammaslankaimia?

 

Plackers on Ruotsin suosituin hammaslankain, jolla hammasvälit puhdistuvat helposti ja kätevästi. Valitse alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva hammaslankainmalli.

 

LUE LISÄÄ PLACKERSISTA TÄÄLTÄ

Couple smiling

Nopeaa ja helppoa: Näin käytät hammaslankaimiamme

Hammaslangan käyttö: Puhdista hammasvälit ja ienrajat varovasti ylhäältä alas. Lankaa voidaan käyttää useita kertoja. Huuhtele lanka tarvittaessa.

Integroitu hammastikku: Avaa hammastikku ja työnnä se varovasti hammasväleihin.

Käyttö: Ei sovellu alle 6-vuotiaille.

Yhdistä

hammasväliharjavalikoimaan