Hyppää pääsisältöön
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS KIDS

Plackers-hammaslankainten avulla pidät hampaat helposti puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.  

Kids -hammaslankaimessa on hedelmän makuinen Tuffloss®-lanka, joka sopii erityisesti 7-12-vuotiaille lapsillle. Sisältää fluoria.

  • Erittäin kestävä SUPER TUFFLOSS® -hammaslanka.
  • Varsi 100 % kierrätysmuovia.
  • Hedelmän makuinen.
  • Ei sovellu alle 6-vuotiaille. Alle 10-vuotiaille käyttöä suositellaan vain aikuisen valvonnassa.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Kids -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti.

SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Lanka liukuu helposti hammasväleissä ja takaa tehokkaan puhdistuksen.

Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan, niin saat raikkaamman tunteen koko päiväksi. Hammaslääkärit suosittelevat hammaslangan päivittäistä käyttöä.

Kuva
recycled-logo-green

Varsi 100% kierrätysmuovia.

Kenelle Plackers Kids sopii?

Plackers Kids -hammaslankaimet sopivat lasten hampaiden hoitoon. Helppokäyttöiset Plackers Kids -tuotteet sopivat kaikille yli 6-vuotiaille hammasvälien tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistukseen. Maitohampaissa on usein leveät hammasvälit, jolloin hammaslangan tarve on pienempi. Noin 7 vuoden iästä alkaen voi olla hyvä ajoittain täydentää hampaiden harjausta hammasvälien puhdistuksella. Plackers Kids auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

banner-1-mobile

Miksi käyttää

Plackers -hammaslankainta?

 

Plackers on Ruotsin suosituin hammaslankain, jolla hammasvälit puhdistuvat helposti ja kätevästi. Valitse alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva hammaslankainmalli.

 

LUE LISÄÄ PLACKERSISTA TÄÄLTÄ

Couple smiling

Nopeaa ja helppoa: Näin käytät hammaslankaimiamme

Hammaslangan käyttö: Ohjaa lanka hellävaraisesti hammasväleihin ja puhdista väli sahaavin liikkein ylhäältä alas. Alle 10-vuotiaille käyttöä suositellaan vain aikuisen valvonnassa. Epäselvissä tapauksissa käänny hammaslääkärin puoleen. Tuote ei ole lelu.

Käyttö: Alle 6-vuotiaille käyttöä suositellaan vain aikuisen valvonnassa.

Yhdistä

hammasväliharjavalikoimaan