Hyppää pääsisältöön
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS ORIGINAL

Plackers Original hammaslankaimen avulla pidät hampaat helposti puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä. Helppokäyttöiset Plackers Original -lankaimet puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja antavat raikkaan olon koko päiväksi.

  • Erittäin kestävä SUPER TUFFLOSS® -hammaslanka.
  • Varsi 100 % kierrätysmuovia.
  • Integroitu hammastikku ruoantähteiden helppoon poistamiseen.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Original -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti.

SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Lanka liukuu helposti hammasväleissä ja takaa tehokkaan puhdistuksen.

Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan, niin saat raikkaamman tunteen koko päiväksi. Hammaslääkärit suosittelevat hammaslangan päivittäistä käyttöä.

Kuva
recycled-logo-green

Varsi 100 % kierrätysmuovia

Kenelle Plackers Original sopii?

Helppokäyttöinen Plackers Original sopivat kaikille yli 6-vuotiaille, jotka haluavat pitää hammasvälit puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

man

Miksi käyttää

Plackers hammaslankaimia?

 

Plackers on Ruotsin suosituin hammaslankain, jolla hammasvälit puhdistuvat helposti ja kätevästi. Valitse alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva hammaslankainmalli.

 

LUE LISÄÄ PLACKERSISTA TÄÄLTÄ

Couple smiling

Nopeaa ja helppoa: Näin käytät hammaslankaimiamme

Hammaslangan käyttö: Puhdista hammasvälit ja ienrajat varovasti ylhäältä alas. Lankaa voidaan käyttää useita kertoja. Huuhtele lanka tarvittaessa.

Integroitu hammastikku: Avaa hammastikku ja työnnä se varovasti hammasväleihin.

Käyttö: Ei sovellu alle 6-vuotiaille.

Yhdistä

hammasväliharjavalikoimaan