Hyppää pääsisältöön
Flosser 2024
PLACKERS

PLACKERS TWIN

Plackers-hammaslankainten avulla pidät hampaat helposti puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

Twin -hammaslankaimessa on kaksi mintun makuista Tuffloss®-lankaa, jotka puhdistavat tehokkaasti plakin ja ruuantähteet hammasväleistä.

  • Kaksinkertainen ja erittäin kestävä SUPER TUFFLOSS® -lanka takaa erittäin tehokkaan puhdistuksen.
  • Varsi 100 % kierrätysmuovia.
  • Raikas mintun maku.
  • Integroitu hammastikku ruoantähteiden helppoon poistamiseen.

Täytä päiväsi naurulla ja leveillä hymyillä – Plackers Twin -tuotteet poistavat plakin ja ruoantähteet helposti ja tehokkaasti. Raikas mintun maku, puhdas ja raikas olo.

SUPER TUFFLOSS® -lanka on kehitetty rikkoutumattomaksi ja niin kestäväksi, että sitä voidaan käyttää useita kertoja. Kaksi rinnakkaista lankaa puhdistavat tehokkasti keräämällä ja poistamalla plakin ja ruoantähteet hammasväleistä. Lanka liukuu helposti hammasväleissä ja takaa tehokkaan puhdistuksen.

Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan, niin saat raikkaamman tunteen koko päiväksi. Hammaslääkärit suosittelevat hammaslangan päivittäistä käyttöä.

Kuva
recycled-logo-green

 Varsi 100 % kierrätysmuovia.

Kenelle Plackers Twin sopii?

Helppokäyttöiset Plackers Twin -tuotteet sopivat kaikille yli 6-vuotiaille, jotka haluavat puhdistaa hammasvälit erittäin tehokkaasti. Plackers Twin auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä myös sieltä, mihin hammasharja ei yllä.

Group of happy friends hang out together@2x

Miksi käyttää

Plackers hammaslankaimia?

 

Plackers on Ruotsin suosituin hammaslankain, jolla hammasvälit puhdistuvat helposti ja kätevästi. Valitse alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva hammaslankainmalli.

 

LUE LISÄÄ PLACKERSISTA TÄÄLTÄ

Couple smiling

Nopeaa ja helppoa: Näin käytät hammaslankaimiamme

Hammaslangan käyttö: Puhdista hammasvälit ja ienrajat varovasti ylhäältä alas. Lankaa voidaan käyttää useita kertoja. Huuhtele lanka tarvittaessa.

Integroitu hammastikku: Avaa hammastikku ja työnnä se varovasti hammasväleihin.

Käyttö: Ei sovellu alle 6-vuotiaille.

Yhdistä

hammasväliharjavalikoimaan